0
Košík (0) X

Ako funguje Multivoucher?

Multivoucher je online obchod s darčekovými poukazmi.

Blížia sa narodeniny vášho blízkeho a vy nemáte nápad na darček? Alebo idete na svadbu? Na tom nezáleží. V ponuke máme jedinečné, dokonale prispôsobené darčeky pre každého a na každú príležitosť. Stačí si kúpiť univerzálny Multivoucher, ktorý môže obdarovaná osoba vymeniť za darčekový poukaz do obchodu svojej obľúbenej značky.

Viete, o čo sa váš blízky zaujíma, alebo poznáte jeho obľúbenú značku? Skvelé! Kúpte darčekový poukaz na módu, športové potreby, kozmetiku alebo obľúbenú značku z nášho obchodu.

Objednané darčekové poukazy dostanete okamžite vo forme kódu odoslaného e-mailom alebo formou SMS.

Kód je možné uplatniť v kamenných alebo internetových predajniach.

Univerzálny Multivoucher je darček dokonale prispôsobený očakávaniam a potrebám obdarovanej osoby. Je to darček, za ktorým sa skrýva ponuka desiatok známych a obľúbených značiek, tzn. tisíce produktov a služieb. Sú to množstva nápadov, ktoré by Vám samým nenapadli. Sú to originálne darčeky, ktoré prinášajú nevšedné zážitky, vyvolávajú emócie a sú snami, ktoré sa oplatí splniť.

S nadšením vytvárame jedinečné zážitky pre Vás a Vašich blízkych!

Ak chcete použiť svoj Multivoucher, jednoducho zadajte svoj jedinečný kód do určeného priestoru a kliknite na tlačidlo Pridať pri dokončení nákupu v sekcii Výber kupónov a kupujúcich. Kódy je možné kombinovať!

Nezabudnite zadať údaje o objednávateľovi. Ak si želáte dostať účtovný doklad, zaškrtnite políčko “Chcem dostať faktúru/účtovný doklad”.

Ak sa všetky údaje zhodujú, kliknite na tlačidlo Ďalší krok.

Podmienky realizácie univerzálneho vouchera Multivoucher

Prečo práve Multivoucher

Obchod s darčekovými poukazmi

Všetky naše darčekové poukazy majú virtuálnu podobu, tzn. sú vo forme kódov. Môžeme Vám ich poslať e-mailom, SMS správou alebo prostredníctvom internetových komunikátorov. Samozrejme, môžete si ich vyzdvihnúť aj vo fyzickej podobe.

Darčekové poukazy sa môžu nazývať rôzne, podľa vlastníkov značky. Mnohí zákazníci označujú poukážky slovami ako darčekový voucher, darčekový poukaz alebo aj darčeková poukážka. Nazývajú sa dokonca aj darčekové certifikáty.

  • viac ako 100 známych značiek a obchodných reťazcov, najširšia ponuka na trhu
  • poukážky na nákupy v kamenných aj online obchodoch.
  • všetky darčekové poukazy sú k dispozícii v elektronickej forme, ako alfanumerické kódy
  • okamžité doručenie zákazníkovi – do 1 minúty
  • Doručenie darčekových poukazov sa uskutočňuje e-mailom alebo formou SMS

Viac o nás

784 252 Predané poukazy

663 221 Šťastných kupujúcich